Geschenk

Relatiegeschenken kunnen met een kleine ingreep een grote meerwaarde krijgen. De keuze van de wijn is hierbij van belang, maar vaak meer nog het begeleidende verhaal. Naast goede productinformatie kan vaak met enige creativiteit het geschenk in verband worden gebracht met de gever of ontvanger.

Voorbeelden van bijzondere relatiegeschenken van Wij-N-Wereld:

Ponteggia, Umbrië, Italië

Wijnpakket met de wijnen (en olijfolie) van Cantina Ponteggia Wijn van deze Umbrische producent is ambachtelijk gemaakt en heeft een link naar het Vaticaan en ons Koninklijk Huis. Bovendien is het gebruikte druivenras sangiovese, één van de topdruiven van Italië.

Jöbstl, Steiermark,Oostenrijk

Van één druivenras rood, wit en rosé. En de rosé, in Steiermark schilcher genoemd, is uniek in Nederland. Een bijzondere rosé bovendien met veel frisse zuren, onvergelijkbaar met de doorsnee rosé die wij doorgaans drinken.

Pinot Noir uit de Ahr, Duitsland

Fluweelzachte pinot noir (in het Duits ‘spätburgunder’) in droge en halfdroge uitvoering. Dit pakket is te complementeren met een bijzondere rosé, de Weissherbst.

Bovengenoemde pakketten zijn voorbeelden van wijnpakketten die in Nederland alleen via Wij-N-Wereld te krijgen zijn. Verpakking gebeurt in kistjes. Enkele flessen kunnen ook verpakt worden in speciaal door Niels de Hoog (tekenaar van het Parool) ontworpen wijndozen.

Andere pakketten zijn in overleg samen te stellen. In ieder pakket komt altijd uitgebreide productinformatie en een persoonlijk ontworpen brief, met zo mogelijk historische schetsen van het herkomstgebied.

Uit het oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werkt Wij-N-Wereld bij het verpakken samen met de Haeghe Groep, de sociale werkvoorziening van Den Haag.