Wijnproeverijen

Welkom in onze winkel !

In onze Haagse winkel kunt u zelf kennismaken met de smaak van onze wijnen. Proeven mag, zij het in kleine hoeveelheden.

U kunt hier uw bestelling zelf  afhalen of advies vragen bij het maken van uw keuze. Regelmatig organiseren wij op locatie wijnproeverijen waaraan u samen met andere wijnliefhebbers of met uw eigen gezelschap kunt deelnemen. U proeft heerlijke wijnen uit oude en nieuwe wijnlanden. Ook de kunst van het proeven, de productie van rood, wit en rosé, en het maken van mousserende wijnen komen aan bod. Proef mee en wordt in een ontspannen sfeer een steeds betere wijnkenner.

Data zijn te vinden in onze agenda. 

Daarnaast organiseren wij verschillende proeverijen, die bij u op locatie kunnen plaatsvinden. Leuk voor tijdens een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid. Hieronder onze mogelijkheden:

Themaproeverij

Wanneer u bent geïnteresseerd in champagne, een specifiek wijnland, de mooiste witte wijnen of houtgerijpt rood dan bieden onze themaproeverijen hiervoor mogelijkheden. Het is mogelijk een eigen thema te kiezen of dit samen met ons te bepalen. Wij adviseren u graag.

De datum en locatie worden uiteraard ook in overleg gepland. De kosten per persoon variëren van € 15 – € 25 afhankelijk van het te kiezen thema en de grootte van de groep. Bij groepen groter dan 12 personen wordt alleen de prijs van de extra flessen wijn in rekening gebracht.

Bedrijfsuitje

Leer samen met collega’s wijnen proeven en de verhalen achter de wijnen kennen. Dit kan een klassieke proeverij zijn of een themaproeverij. Gezelschappen tot maximaal 15 personen ontvangen wij graag in ons proeflokaal, maar dit kan ook op elke andere geschikte locatie. Voor grotere gezelschappen maken wij graag gebruik van uw eigen bedrijfsruimte.

Ook is het mogelijk in overleg met ons een excursie te plannen naar een wijnproducent, wijngaard, wijnmuseum of wijnhoeve in Nederland of het buitenland. (b.v. Dagernova in het Ahrdal biedt een geweldig arrangement.)

Afspraken plannen wij uiteraard in onderling overleg met u. De kosten per persoon zijn variabel. Deze zijn afhankelijk van het programma dat wij voor u organiseren.

Aanmelden via info@wijnwereld.net of 06-480732171

Lezing

Over wijnen is veel te vertellen. Van het begin van de wijnbouw zo’n 6000 jaar geleden tot in onze huidige tijd, over een specifiek onderwerp en een wijnsoort. Wij-N-Wereld-historicus Ingo Wewer kent deze verhalen en deelt ze graag met u in ons proeflokaal of bij u op locatie. Uiteraard komen hierbij diverse proefflessen op tafel die verband houden met het gekozen thema.

Afspraken plannen wij uiteraard in onderling overleg met u.

Kosten: vanaf € 20 per persoon (bedrag kan variëren, afhankelijk van te proeven wijnen). Groepsgrootte minimaal 10 personen.

Aanmelden via info@wijnwereld.net